Vallilan apteekin kanta-asiakkuus

lorem ipsum dolor sit amet

Nyt kannattaa keskittää ostot Vallilan apteekkiin, koska tarjoamme asiakkaillemme kanta-asiakkuutta, joka antaa monia etuja ja helpottaa asiointia apteekissa. 

Kanta-asiakkaana saat portaittain kasvavan alennuksen kaikista normaalihintaisista vapaankaupantuotteista. Kalenterivuosittain ostokertymää kartuttavat kaikki itsehoitolääkkeet ja vapaankaupan tuotteet sekä lemmikki- ja eläintuotteet. Samassa taloudessa asuvat henkilöt voivat kartuttaa yhteistä ostokertymää, joten koko perhe kannattaa rekisteröidä kanta-asiakkaaksi. Ostohyvitys kaikista ostoista annetaan alennuksena vapaankaupantuotteista seuraavan taulukon mukaan: 

Ostoskertymä Alennus
50 euroa2 %
300 euroa3 %
500 euroa5 %

Liittyminen on maksutonta ja helppoa. Apteekissa tallennamme henkilötietosi tiedostoomme ja ostokertymän seuraaminen alkaa välittömästi. Apteekissa asioidessasi Kelakorttisi toimii kanta-asiakaskorttina. Se kannattaa aina näyttää kassalla, myös ostettaessa itsehoitolääkkeitä ja vapaankaupantuotteita. 

Kanta-asiakkaana saat myös nopeampaa palvelua reseptintoimituksessa, koska tietosi ovat jo tallennettuina rekisteriimme. 

Apteekissamme asioidessasi ostosi tallentuvat rekisteriimme ja reseptilääkkeiden omavastuukertymääsi voidaan seurata. Uusimme kanta-asiakkaiden sähköiset reseptit maksutta.

Apteekissa on käytössä reseptinsyöttöön liitetty yhteisvaikutusohjelma, jolla voimme veloituksetta tarkistaa juuri haettavana olevien lääkkeiden tai jo aikaisemmin haettujen lääkkeiden mahdolliset haitalliset yhteisvaikutukset. 

Voi liittyä liittyä kanta-asiakkaaksi tällä lomakkeella.