Näin Vallilan Apteekki palvelee

lorem ipsum dolor sit amet

HENKILÖKUNTA 

Apteekissa asiakkaitamme palvelee apteekkarin lisäksi 2 proviisoria, 2 farmaseuttia ja lääketeknikko. Apteekissamme voitte hyödyntää myös asiantuntijafarmaseuttien erikoisosaamista. He ovat perehtyneet astma-, diabetes- sekä sydän- ja verisuonitauteihin sekä lääkkeiden annosjakeluun. 

OPETUSAPTEEKKI 

Vallilan apteekki on opetusapteekki. Koulutamme vuosittain 1-3 farmasian oppilasta käytännön työtehtävissä. Vallilan apteekissa suoritettava oppilasaika on osa Helsingin tai Kuopion Yliopiston farmasian opetusta. 

RESEPTILÄÄKKEIDEN TOIMITTAMINEN 

Toimitamme reseptit suoratoimituspisteessä, jossa asiakas saa istua ja keskustella rauhassa farmaseutin kanssa omaan lääkitykseensä liittyvistä asioista. Annamme lääkeneuvontaa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä sekä lääkkeiden säilyttämisestä. Reseptilääkkeiden toimituksen yhteydessä kerromme asiakkaalle aina mahdollisesta edullisemmasta lääkevaihtoehdosta.

LÄÄKKEIDEN KONEELLINEN ANNOSJAKELUPALVELU 

Vallilan apteekki tarjoaa asiakkailleen lääkkeiden koneellista annosjakelua. Asiakas saa käyttämänsä tabletit ja kapselit kahden viikon välein annosjakelupusseissa. Tämä palvelu sopii erityisesti sellaisille henkilöille, joilla on käytössä useita lääkkeitä ja lääkitys on vakiintunutta ja säännöllistä. 

ITSEHOITOLÄÄKKEET 

Itsehoitolääkkeet on sijoitettu palveluvalintaan, jossa farmaseutti on aina neuvomassa ja ohjaamassa lääkkeiden oikeaa ja turvallista käyttöä. 

PALVELUVALINNAN TUOTEVALIKOIMA 

Tuotevalikoimaamme kuuluu lääkkeiden lisäksi laaja valikoima rohdosvalmisteita, luontaistuotteita, sidetarvikkeita, suuhygienia- ja hampaidenhoitotuotteita ja ihonhoitotuotteita sekä apteekkikosmetiikkaa.

MAKSUTAVAT

Apteekissamme voit maksaa käteisen lisäksi yleisimmillä maksukorteilla (myös American Expressillä). 

LÄÄKEJÄTTEIDEN VASTAANOTTO 

Vanhentuneet tai käyttämättä jääneet lääkkeet ovat ongelmajätettä ja niiden hävittäminen vaatii erikoiskäsittelyn. Apteekkimme Sturenkadun puoleisessa eteisessä on lääkejätteiden palautuspiste, jossa on erikseen omat lokeronsa neuloille sekä jodia tai bromia sisältäville lääkkeille. Palautuspisteeseen toimitetun lääkejätteen Apteekki toimittaa ongelmajätteiden käsittelylaitokselle.